Odkopałem stary temat w związku z pierwszym przeglądem na którym byłem dzisiaj w InterAuto na Kocmyrzowskiej.
I tak ceny wyglądają:
-przegląd okresowy QG1-194,79 PLN
-wymiana filtra powietrza-12,90 PLN
-normalia-10 PLN
-pierścień uszczelniający-1,25 PLN
-wkład filtra oleju z uszczelką-28,42 PLN
-wkład filtra powietrza-54,91 PLN
Razem- 371,80 PLN .
Olej miałem własny-Motul Specific 0W30 506 01 za 248 PLN. Cena filtra powietrza i oleju wyższa jest w ASO o kilka PLN niż cena zamienników Manna w osiedlowym sklepie motoryzacyjnym :idea: . Tu jestem zaskoczony tym bardziej, że na allegro oryginały są droższe niż w ASO:shock:
Przegląd wykonał mechanik polecony przez Pana Daniela. Poziom oleju po wymianie w normie, wszystkie śrubki itd na swoim miejscu. Innymi słowy- nie musiałem robić poprawek po przeglądzie
I jeszcze taki niespodziewany bonusik na koniec-włączono mi staging :szeroki_usmiech
I tak ceny wyglądają:
-przegląd okresowy QG1-194,79 PLN
-wymiana filtra powietrza-12,90 PLN
-normalia-10 PLN
-pierścień uszczelniający-1,25 PLN
-wkład filtra oleju z uszczelką-28,42 PLN
-wkład filtra powietrza-54,91 PLN
Razem- 371,80 PLN .
Olej miałem własny-Motul Specific 0W30 506 01 za 248 PLN. Cena filtra powietrza i oleju wyższa jest w ASO o kilka PLN niż cena zamienników Manna w osiedlowym sklepie motoryzacyjnym :idea: . Tu jestem zaskoczony tym bardziej, że na allegro oryginały są droższe niż w ASO:shock:
Przegląd wykonał mechanik polecony przez Pana Daniela. Poziom oleju po wymianie w normie, wszystkie śrubki itd na swoim miejscu. Innymi słowy- nie musiałem robić poprawek po przeglądzie

I jeszcze taki niespodziewany bonusik na koniec-włączono mi staging :szeroki_usmiech
Komentarz